Μελέτη μαθημάτων

Ημερομηνία: Ιανουάριος 22, 2013 Κατηγορίες: Προγράμματα

Point

Για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου

Τα κέντρα μελέτης σχολικών μαθημάτων Point , αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή στην καθημερινή προετοιμασία των μαθητών.

Η μελέτη σχολικών μαθημάτων , επιτυγχάνεται τόσο με τη συνδρομή υπεύθυνου, αξιόλογου και έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού, όσο και με τη χρήση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών εργαλείων.

Η μελέτη σχολικών μαθημάτων στα κέντρα Point , δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να προετοιμάσουν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, να εξασκηθούν με καθημερινές επαναλήψεις, αλλά και να διευρύνουν, εμπλουτίσουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες και πέραν των σχολικών τους βιβλίων, μέσω ειδικών θεματικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούνται καθημερινά, μετά το πέρας της σχολικής μελέτης.

Το πρόγραμμα μελέτης σχολικών μαθημάτων Point περιλαμβάνει:

 Φύλαξη βιβλίων:Οι μαθητές, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, θα πρέπει να φέρουν όλα τα σχολικά βιβλία τους, καθώς και την γραφική τους ύλη, στο κέντρο μελέτης σχολικών μαθημάτων Point .

Παραλαβή των μαθητών δημοτικού έξω από το σχολείο: Με τη λήξη των μαθημάτων των παιδιών, υπεύθυνοι συνεργάτες μας, παραλαμβάνουν σε καθημερινή βάση τους μαθητές δημοτικής εκπαίδευσης και τους καθοδηγούν με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια στα Κέντρα Μελέτης σχολικών μαθημάτων Point .

Ελαφρύ γεύμα:  Οι μαθητές φέρουν από το σπίτι τους ένα ελαφρύ γεύμα, το οποίο και θα καταναλώσουν πριν από την έναρξη της μελέτης, έτσι ώστε να ξεκινήσουν γεμάτοι με ενέργεια.

Μελέτη σχολικών μαθημάτων: Οι μαθητές μελετούν καθημερινά όλα τα σχολικά τους μαθήματα για την επόμενη ημέρα, με την καθοδήγηση κι επίβλεψη επιστημονικά καταρτισμένου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Εκπαιδευτική δραστηριότητα: Πέραν της προετοιμασίας των σχολικών μαθημάτων, τα κέντρα μελέτης Point προσφέρουν καθημερινά μία θεματική εκπαιδευτική δραστηριότητα , η οποία έχει ως απώτερο σκοπό να διευρύνει τις γνώσεις, να προωθήσει τα ταλέντα και να διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών μας.

Ενημέρωση γονέων: Με την εγγραφή του κάθε μαθητή, δίνεται από τα κέντρα μελέτης σχολικών μαθημάτων Point , ένα τετράδιο προόδου, το οποίο ο μαθητής φέρνει στη σχολική του τσάντα. Το τετράδιο συμπληρώνεται καθημερινά από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό κι έτσι οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την καθημερινή πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας του μαθητή.

Ενισχυτικό πρόγραμμα διδασκαλίας: Οι μαθητές στα κέντρα μελέτης σχολικών μαθημάτων Point ,  έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης ενισχυτικού προγράμματος διδασκαλίας στα ακόλουθα αντικείμενα:

Αγγλική γλώσσα  (σχολικό βιβλίο)

Δημιουργική γραφή  (Ελληνική γλώσσα)

Μαθηματικά

Εργαστήριο λόγου

Εργαστήριο έργου

Ιδιαίτερα μαθήματα:Το πρόγραμμα ιδιαίτερων μαθημάτων , απευθύνεται σε μαθητές που είτε έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και επιθυμούν την αριστεία είτε μαθητές που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες.

 Κοινωνικά υπεύθυνος πολίτης:Τα κέντρα μελέτης Point λειτουργούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπεύθυνου πολίτη,το οποίο βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια του ενεργού πολίτη έτσι ώστε να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία.

Πληροφορίες για εγγραφές :

Point Ασπροπύργου: Πλάτωνος 13, Τηλ : 210.5575229

Point Καμινίων: Αμοργού & Οριγώνης, Τηλ : 211.7158728

Point Ν. Κόσμου: Ευδόξου και Αγκύλης 51Α, Τηλ : 211.7156644

Point Περιστερίου: Μωρογιάννη 46 & Ιθάκης, Τηλ : 217.7396864

Point Ρεθύμνου – Ατσιπόπουλο: Χαραλάμπου Λιάνδρη, Τηλ: 28310.33355

Point Γαλατσίου: Τράλλεων 88, Τηλ: 210.2927920

Point Πατησίων: Πίνδου 69, Τηλ: 210.2110665